Poco C55 küresel modeli bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi

POCO F4

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Poco, fiyat performans ürünü olan C55’i küresel pazara getirebilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Poco C55 küresel modeli bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi. Poco, Hindistan’da yeni bütçe dostu akıllı telefonu C55’i piyasaya sürdü. MediaTek Helio G85 yonga setiyle çalışan cihaz, markanın en son modeli olarak piyasaya sürüldü. Şimdi, bu cihazın küresel sürümü de NBTC listesinde ve Geekbench’te ortaya çıktı.

Poco C55

NBTC sertifikasyonu, cihazın 22127PC95G model numarasıyla listelendiğini ve model numarasının sonundaki G’nin küresel sürümü ifade ettiğini doğruluyor. Listeleme, POCO C55 ismini onaylıyor.

Geekbench listelemesine gelince, cihazın 2+6 çekirdekli bir yapılandırmaya sahip 2,0 GHz’lik bir pik saat hızı ile octa-core işlemci özelliği taşıdığı ortaya çıkıyor. 3 GB RAM’e sahip ve Android 12 tabanlı bir işletim sistemiyle çalışıyor.

POCO F4

Poco C55 küresel modeli bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi

Cihaz, Geekbench 5’in tek çekirdekli testinde 368 puan ve çoklu çekirdekli testinde 1165 puan aldı. Bu sonuçlardan, cihazın Hindistan varyantıyla aynı olan MediaTek Helio G85 işlemci kullandığı açıkça görülüyor. Bu nedenle, diğer özelliklerin de benzer olacağını varsayabiliriz.

POCO F4

Poco C55’in Hindistan varyantı, HD+ çözünürlüklü, 60 Hz yenileme hızı, 120 Hz dokunmatik örnekleme hızı, 20:9 en-boy oranı ve 1500:1 kontrast oranına sahip 6,71 inç LCD ekranıyla geliyor. Ekran Panda Glass ile korunuyor. Akıllı telefon, LED flaş eşliğinde tek bir arka kamera ile birlikte geliyor bu kamera ise 50 MP çözünürlük ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Cihazın önünde 5 MP selfie kamerası bulunuyor. Kamera, portre modu, gece modu, zaman aralığı ve HDR gibi özellikler sunuyor. Cihaz, Google Dialer yerine MIUI Dialer içeren MIUI 13 tabanlı Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkacak ve bütçe dostu akıllı telefonlar içerisinde kendine yer edinmeye çalışacak. Poco C55 küresel modeli bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi.

Microsoft, Windows 11 için yeni özelliğini surdu