Poco C40 bataryası ile dikkat çekiyor

poco m3 pro 5g 1

Akıllı telefon dünyasının önemli alternatif isimlerinden biri olan Poco, yeni akıllı telefon modelinin resmi tanıtım tarihini açıkladı.

Poco C40 bataryası ile dikkat çekiyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Poco, şu an için akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden biri değil. Ancak alternatif bir model arayan teknoloji meraklıları için Poco hem uygun fiyatlı hem de tatmin edici performansa sahip bir model.

Poco C40 bataryası

Bununla birlikte, Çinli şirketin yeni akıllı telefon modeli performanstan ziyade fiyata odaklanmış gibi duruyor. Her ne kadar şu an için net bir fiyat telaffuz edilmese de, Poco’ya yakın kaynaklar yeni Poco C40 modelinin bütçe dostu bir model olacağını dile getiriyor.

poco m3 pro 5g

Poco C40 bataryası ile dikkat çekiyor

Bugün Poco tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni model 16 Haziran’da resmen tanıtılacak. Ancak sızıntı kaynakları, bu telefon hakkında birçok önemli bilgiye şimdiden erişti bile. Buna göre yeni model giriş seviyesi bir akıllı telefon olacak. 6,71 inç büyüklüğünde bir ekranla satışa sunulacak olan telefon 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı seçenekle satışa sunulacak.

poco m4 pro

Telefonun en çok dikkat çeken yönü ise hiç kuşkusuz bataryası. Buna göre her ne kadar henüz resmi tanıtım gelmese de, sızdırılan görsellerde Poco C40’da 6.000mAh’lık bir bataryanın bulunacağı görülüyor. Ancak bu bataryanın dolumu için herhangi bir hızlı şarj teknolojisinden yararlanılıp yararlanılmadığı şu an için bilinmiyor.

Amazfit Bip 3 fiyatı ile çok iddialı