Amazfit Bip 3 fiyatı ile çok iddialı

amazfit

Amazfit serisinin yeni modeli Amazfit Bip 3 resmen tanıtılarak satışa sunuldu. Yeni akıllı saat özellikle batarya performansıyla adeta parmak ısırtıyor.

Amazfit Bip 3 fiyatı ile çok iddialı. Huami tarafından geliştirilen Amazfit serisi, akıllı saat pazarında gayet iyi bir başarı yakaladı. Zaten bu sektörü biraz olsun yakından takip eden hemen herkes de Huami’nin bu markasının başarılı olacağını az çok tahmin edebiliyordu. Çünkü Huami, uzun yıllar Mi Band serisinin arkasındaki asıl kahramandı ve nihayet Amazfit markasıyla artık sektörde ben de varım demeyi seçti.

Amazfit Bip 3 fiyatı

Çinli şirketin satışa sunduğu yeni akıllı saat modeli Amazfit Bip 3’e baktığımız zaman, ilk dikkatimizi çeken şey 1,69 inçlik gayet büyük ebatlardaki TFT LCD ekranı oluyor. 237 ppi’lik piksel yoğunluğu sunan bu ekran için ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip diyebiliriz.

Amazfit Bip 3 fiyatı

Amazfit Bip 3 fiyatı ile çok iddialı

Neredeyse 70 farklı egzersiz modunu destekleyen Amazfit Bip 3’de ayrıca uyku takibi, stres takibi, gün boyu aktif çalışabilen kalp atış hızı sensörü gibi özellikler mevcut. Ancak bu akıllı saati özel yapan şeyse, 280mAh’lık devasa bataryası.

Amazfit Bip 3 fiyatı

Tek bir şarjla neredeyse 2 haftayı bulan kullanım ömrü vadeden Amazfit Bit 3’ün satış fiyatı ise yalnızca 58 dolar olarak belirlendi. Bununla birlikte yeni akıllı saat modeli ilk etapta sadece Brezilya’da satışa sunuldu. Fiyat performans ürünü olarak gösterilen bu yeni modelin diğer ülkelere ne zaman çıkacağını ve daha da önemlisi ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını zaman gösterecek.

Meta Sandberg şoku ile karşı karşıya!