PlayStation, Xbox ve PC’ye ünlü bir oyun ekleniyor!

PlayStation, Xbox ve PC'ye ünlü bir oyun ekleniyor!

Geçen yıl Nintendo Switch’e özel olarak çıkış yaptıktan sonra çok beğenilen oyun No More Heroes 3, PlayStation ve ev konsollarına geliyor. İşte tüm detaylar.

Yayıncı XSeed Games, Cuma günü The Verge tarafından tespit edilen bir tweet’te meşhur oyunu bu sonbaharda PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’de yayınlamayı planladığını söyledi. Şirkete göre yeni sürümler, geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü görseller, daha iyi kare hızları ve daha hızlı yükleme süreleri sunacak. Switch sürümünün bazen performans sorunlarıyla mücadele ettiğini düşünürsek bu iyi bir haber diyebiliriz.

PlayStation, Xbox ve PC'ye ünlü bir oyun ekleniyor!

XSeed henüz yeni sürümler için fiyatlandırmayı açıklamadı, ancak hayranlar, oyunun diğer platformlara gelişini dört gözle geliyor. Şu anda yeni sürümler hakkında çok fazla bilgi mevcut değil ancak XSeed, daha sonra dijital sürüm hakkında daha fazla bilgi paylaşacak.

No More Heroes III, Grasshopper Manufacture tarafından Marvelous ile birlikte geliştirilen ve yayınlanan 2021 aksiyon-macera hack-and-slash video oyunu. No More Heroes serisinin dördüncü bölümü ve serideki üçüncü ana hat girişidir. No More Heroes III, COVID-19 salgınının gelişimi yavaşlatması nedeniyle 2021’e ertelenmeden önce planlanan 2020 sürümüyle E3 2019’da duyuruldu. 27 Ağustos 2021’de ilk Nintendo Switch’in piyasaya sürülmesinden sonra oyun, genel olarak olumlu eleştirilerle karşılandı. Oyunun gelişmiş görsellere ve performansa sahip ek sürümleri, Xseed Games tarafından yayınlanan PlayStation, Xbox ve Microsoft Windows platformları için 2022’nin sonlarında piyasaya sürülecek.

Metaverse evreninde ölümsüz olunabilecek