Xbox One ve PlayStation 4’ün Fiyatı düşecek!

Xbox One ve PlayStation 4’ün Fiyatı düşecek

Xbox One ve PlayStation 4’ün fiyatı gelecek zaman içinde düşecek.

CES 2016’da konuşma yapan AMD CEO’su Lisa Su, yeni nesil Konsollarda daha uygun fiyata ve daha iyi performansa denk gelecek İşlemci ve Ekran kartlarını bir arada tutan Yongasetleri üreteceklerini duyurdu.

Buradan hareketle Xbox ve PlayStation’da AMD Yongaseti kullanıldığına göre parça konusunda daha az para ödeyecek olan Sony ve Microsoft böylece daha uygun fiyatlı Xbox ve PlayStation’lar üreterek bunları satışa sunacak.

Bu da 2. Sürüm Konsol yani Slim: “İnce Kasalı” Konsol anlamına geliyor. Şu anda Görsel Kalitenin üst düzeyde olduğu Oyunların bulunduğu Konsolların; çok fiyata toplanabilecek Bilgisayarlardan daha ucuza daha Kaliteli bir Oyun Deneyim sunduğunu söyleyebiliriz.

PlayStation 4 ve Xbox One arasında her zaman bir çekişme yaşanıyor. Kimisi Sony’nin bu işi daha iyi yaptığını ve Konsol alacaksa PlayStation 4 alması gerektiğini iddia ederken bir kesimde de Microsoft’un bu sefer sağlam bir iş ortaya koyduğunu ve XBOX One’ın daha iyi bir performans ortaya koyduğunu söylüyor.

Performans olarak PlayStation 4’ün bir tık daha iyi olduğunu ve PlayStation VR ile Sanal Gerçekliğe geçtiğini söyleyebiliriz.

PlayStation’un satış olarak da Xbox’ın önünde olduğunu düşünürsek PlayStation 4 Kullanıcılarının Konsollarını şu aralar çok fazla ön plana çıkarttıklarını sizlere söyleyebiliriz.

İlerleyen dönemlerde Xbox One, kaybettiği tahtını tekrar geri alabilecek mi? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Sony, OLED’lere Karşı LCD’i Yeniden Keşfediyor!