PlayStation State of Play etkinliği için geri sayım başladı!

maxresdefault 62

PlayStation, bugün Türkiye saati ile 00:00’da PlayStation State of Play etkinliği ile karşımıza çıkacak. Peki, PlayStation State of Play etkinliğinde neler tanıtılacak? İşte etkinlik hakkındaki tüm bilgiler.

Sony, bu yıl E3 2019 etkinliğine katılmayacağını açıklamasının ardından, 2020 yılında PlayStation 5’in geleceği söylenmeye başlanmıştı. PlayStation 4 için artık yeni oyun duyurmayacağı düşünülen Sony, PlayStation State of Play etkinliği ile bugün sahne alacak.

PlayStation State of Play’de neler tanıtılacak?

PS State of Play etkinliğinde Nintendo’nun Direct etkinliği gibi yeni oyunların duyurulması bekleniyor. Ancak Sony’nin hali hazırda duyurduğu ancak çıkışını gerçekleştirmemiş olan 3 oyunu bulunuyor.

Bunlar Days Gone, The Last of Us Part II ve Death Stranding. Days Gone, Nisan ayında çıkışını gerçekleştirecek. Ancak The Last of Us Part II ve Death Stranding için henüz bir tarih açıklanmadı.

Muhtemelen bu etkinlikte The Last of Us Part II ve Death Stranding oyunlarından bir kesit gösterilecek. Tahminim The Last of Us Part II’den oynanış videosu ve Death Stranding’den yine anlayamacağımız seviyede bir tanıtım videosu yayınlaması üzerinde. Malum Hideo Kojima anlaşılması zor bir adam.

PlayStation Store’da geçtiğimiz ay en çok hangi oyun indirildi?

Sony’nin PlayStation 4 için küçük yapımlı oyunları da duyurmasını bekliyorum. Ayrıca PS VR için de bir takım yeni oyunlar duyurulacaktır. Ancak Sony, donanım için bir duyuru yapmayacak. Donanım duyurusu 2020 yılında olacak.

Türkiye saati ile bugün 00:00’da yayınlanacak olan etkinliği PlayStation’ın YouTube sayfası üzerinden izleyebilirsiniz.

Playstation State of Play