Playstation Plus Mayıs 2017 oyunları belli oldu

PlayStation Plus

Sony’den yapılan açıklama ile Playstation Plus Mayıs 2017 oyunları belli oldu. Bir de tanıtım videosu yayınlandı. Bakalım bu ayın ücretsiz oyunları neler?

Sony, Playstation kullanıcılarının PS Plus ile sahip olacakları Mayıs oyunlarını açıkladı. Bu sefer Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerindeki kullanıcılar bir farklı oyuna sahip olacak. Bakalım Sony, sadık oyuncu kitlesine bu ay hangi oyunları reva görmüş?

Playstation Plus Mayıs 2017 oyunları şunlardan oluşuyor:

Playstation 4

Abzu (Sadece Kuzey Amerika)
Alienation (Sadece Avrupa)
Tales From the Borderlands

Playstation 3

Blood Knights
Port Royale 3: Pirates and Merchants

PS Vita

Laser Disco Defenders (Playstation 4’te de oynanabiliyor)
Type:Rider (Playstation 4’te de oynanabiliyor)

Türkiye, Avrupa bölgesinde yer aldığı için Türkiye PSN hesabına sahip olanlar Playstation 4’lerinde Tales from the Borderlands ile birlikte Alienation oyunlarına sahip olacak. Amerikan hesabına sahip olanlar ve bu bölgede yaşayanlar ise Abzu ve Tales From the Borderlands’e sahip olacak. PS Vita oyunlarındaki çapraz satın alma özelliği sayesinde bazı oyunlar PS4’te de oynanabiliyor. Dolayısıyla Mayıs ayının PS Vita oyunları Laser Disco Defenders ve Type:Rider de PS4’te de oynanabilecek. Böylelikle PS4 sahipleri bu ay 4 oyuna sahip olacak.

Sony’nin Playstation kullanıcıları için seçtiği Playstation Plus Mayıs 2017 oyunları yine beğenilmedi. Listedeki elle tutulur tek oyunun Telltale’nin Tales From the Borderlands oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Alination da iyi sayılabilir. Ancak diğer oyunların oldukça vasat oluşu, Mayıs ayını mükemmel bir ay yapmaktan uzaklaştırıyor.