PlayStation kullanıcılarını ilgilendiren gelişme!

PlayStation kullanıcılarını ilgilendiren gelişme!

Blizzard, Rockstar ve Ubisoft gibi, Sony de oyunlarını PC’de oynamadan önce yakında bir başlatıcı indirmenizi isteyebilir. PlayStation oyuncularını ilgilendiren gelişmenin detayları.

Marvel’s Spider-Man: Remastered’ın Windows sürümünü araştırırken, VGC bir PlayStation PC başlatıcısına atıfta bulunan kodu doğruladı. Bu keşif, Sony’nin PC oyunlarına PlayStation Network entegrasyonunu eklemeyi planladığına dair yakın zamanda ortaya çıkan raporu takip ediyor. Sony, başlatıcı ile ilerlerse, şirketin oyunlarını yazılıma özel hale getirmeyi planlayıp planlamadığı belli değil. Şu anda Sony’nin tüm PC oyunlarını hem Steam hem de Epic Games Store üzerinden satın alabilirsiniz. Farklı yayıncılar farklı stratejiler kullanıyor. Örneğin, Blizzard oyunları yalnızca Battle.Net uygulaması aracılığıyla indirilebilir. EA ve Rockstar gibi diğer şirketler, oyunlarını Steam ve Epic Games Store üzerinden satın almanıza ve indirmenize izin veriyor, ancak doğrulama amacıyla yazılımlarını da yüklemeniz gerekiyor. Bu şekilde şirket, Valve ve Epic’e PC satışlarının bir kısmından pay vermekten kaçınabilir.

PlayStation kullanıcılarını ilgilendiren gelişme!

Bu yıl PlayStation oyuncuları için değişik gelişmeler karşımıza çıktı. Çoğu oyunun hem PC hem de PS versiyonu piyasaya sürüldü. Bu oyunlar arasında sevilen God of War oyunu da yer alıyor. Bu kapsamda en popüler oyunlara erişim elde eden oyuncular bunların farklı versiyonlarını farklı platformlarda oynama şansı da elde ediyor. Söz konusu oyun çok yakında yeni entegrasyonları ile gelecek.

2022’de hackerlara kaptırılan kripto para 2 milyar dolara yaklaştı