iPhone 14 serisi depolama tarafıyla hayal kırıklığı yaratabilir

iphone 14

Dört iPhone 14 modelinin Eylül ortasında tanıtılması bekleniyor, ancak bu dört modelle ne tür güncellemeler alacağımız konusunda hala birçok soru var.

iPhone 14 serisi depolama tarafıyla hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak görünüşe göre, bu yıl yükseltilmeyecek olan önemli bir özellik (önceki söylentilere rağmen) depolama alanı olacak.

iPhone 14 Pro Max

Apple’ın iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max‘in başlangıç kapasitesini artıracağı ve bu depolamanın 2 TB’a kadar çıkabileceği fısıltıları arasındaydı. Ama Haitong International’dan analist Jeff Pu’ya göre, iPhone 14’ün Pro sürümleri mevcut iPhone’ları takip edecek: 128GB, 256GB, 512GB ve 1TB. Bu son bilgilere dayanarak, dahili depolama açısından iPhone’lar için “olduğun gibi devam et” durumu olacak gibi görünüyor.

iphone 14

iPhone 14 serisi depolama tarafıyla hayal kırıklığı yaratabilir

Şu anda bir iPhone 13 veya iPhone 13 mini satın almak istiyorsanız seçenekleriniz 128 GB, 256 GB ve 512 GB ve bunların iPhone 14 eşdeğerlerinde tekrar aynı olması bekleniyor. Dahası, Apple’ın iPhone 14 ve iPhone 14 Max’in iPhone 13 serisiyle aynı A15 Bionic işlemciyi kullanacağı söyleniyor. Bu yıl Apple’dan büyük bir iPhone güncellemesi almayı umuyorsanız, muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

iPhone 14 Max

Ancak kamera performansı açısından – hem selfie kamerası hem de arka kamera ile – iyileştirmeler olması bekleniyor, bu nedenle paranızı yeni bir modele yatırmanız için bazı nedenler olacak. Her şey, her zamanki iPhone lansman programına sadık kalınırsa, Apple tarafından Eylül ayında açıklanacak.

Gülşen yeni kıyafeti ile sosyal medyayı salladı