Amazon ve Samsung yeni işbirliğini duyurdu

Amazon ve Samsung yeni işbirliğini duyurdu

Amazon Luna hizmeti şimdi Samsung TV’lere gelecek. Samsung Gaming Hub, Xbox Game Pass, NVIDIA GeForce Now, Google Stadia ve diğer oyun hizmetleri Samsung akıllı TV’lerine geliyor. İşte detaylar.

Amazon Luna gibi yeni hizmetler “yakında” Samsung TV’lerine eklenecek.  Bugün açıklanan bir rapor ile Amazon’un bulut oyun hizmetinin 2022 Samsung akıllı TV’lerde mevcut olacağı onaylandı. Samsung, Luna ile oyun merkezinin artık oynanabilecek 1000’den fazla oyuna sahip olduğunu söylüyor. Bu oyunların çoğu ek bir abonelik ücreti gerektirecek, ancak bir Amazon Prime abonesiyseniz zaten küçük bir oyun kitaplığına erişiminiz olacak. Şu anda Prime kullanıcıları, aboneliklerine dahil olan dört oyunu (Steel Assault, MYST, Control: Ultimate Edition ve Garfield Kart: Furious Racing) oynayabilir.

Amazon ve Samsung yeni işbirliğini duyurdu

Prime oyunlarla ücretsiz seçim her ay değişecek, ancak kullanıcılar kitaplıklarını genişletmek için ek kanallara abone olabilirler. Örneğin Luna Plus, Yakuza: Like a Dragon, Mega Man 11, Ghostrunner ve Resident Evil VII gibi oyunları içerecek. Luna’nın Retro Kanalı, Centipede’den Street Fighter II’ye kadar klasik oyunlardan oluşan bir koleksiyona sahip. Kullanıcılar ayrıca Ubisoft ve Jackbox oyun paketlerini içeren ve tümü aylık 4,99 ile 17,99 dolar arasında değişen kanallara abone olabilirler. Abone olursanız oyunlarınız TV’nize kilitlenmez: Luna oyunları PC’lerde, Mac’lerde, tabletlerde ve akıllı telefonlarda oynanabilir. Ancak tüm bu oyunların ne kadar iyi çalıştığı bağlantı hızınıza bağlı diyebiliriz.

James Webb Uzay Teleskobu, Araba Tekeri Galaksisi’ni görüntüledi