PlayStation cephesinde önemli atama

playstation

Sony Interactive Entertainment, PlayStation cephesi için hayli önemli bir atama gerçekleştirdi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

PlayStation 5’in tanıtılmasına sayılı günler kala Sony beklenen açıklamayı yaptı. Geçtiğimiz ay PlayStation Dünya Geneli Stüdyoları Başkanı Shawn Layden görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Bu açıklamanın akabinde Layden’ın yerine kimin geçeceği büyük merak konusuydu.

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamada Layden’den boşalan koltuğa Guerrilla Games’in kurucu ortağı ve yöneticisi olan Hermen Hulst’un geçeceği belirtildi.

Hulst bundan sonra aralarında Naughty Dog, Sucker Punch, Bend Studio, Media Molecule, Insomniac ve Santa Monica gibi önemli isimlerin de yer aldığı 15 Sony stüdyosundan sorumlu kişi olacak.

Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Hulst şunları söyledi. “2001’den bu yana tüm Sony stüdyoları ile hayli yakın bir şekilde çalıştım. Dünya genelindeki stüdyolardaki yeteneklere ve yaratıcı fikirlere saygı duyuyorum.”

Tam da PS5’in çıkış arifesinde gerçekleşen bu değişiklik Sony cephesine yeni bir soluk getirecektir. Bakalım Hulst, gerçek anlamda oyun severleri heyecanlandıracak işler yapacak mı? Bunu zamanla göreceğiz.

CoD Modern Warfare en çok satan oyun oldu