Instagram kurucusundan ilginç açıklamalar geldi

Instagram facebook

Fotoğraf ve video paylaşım platformları içerisinde özel bir yere sahip olan Instagram kurucusundan ilginç açıklamalar geldi. Kevin Systrom, Facebook dahil olmak üzere sosyal medya platformlarını etkileyecek sözler söyledi. İşte haberimizin detayları.

Ekim 2010 tarihinde kurulan Instagram 2 yıl gibi bir süre sonra büyük bir potansiyele ulaştı. Apple tarafından işletilen iOS sisteminde 27 milyona yakın kullanıcısı bulunan Instagram günümüzde aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaştı. O tarihte Facebook şirketine satılan Instagram beklenmeyen bir çıkış yapmış oldu.

Instagram kurucusundan pişman değilim açıklaması

Instagram platformunun şu andaki konumuna bakarsanız belki de kurucusunun büyük bir hata yaptığını düşünebilirsiniz. Ancak The New York Times gazetesinin düzenlediği bir etkinliğe katılan Systrom tam aksini düşünüyor.

Facebook ve instagram

Instagram kurucusuna sorulan, “bugün olsa Instagram’ı yine satar mıydınız?” sorusu ilginç bir cevap aldı. Kurucunun söylediğine göre 1 milyar dolar teklif edildi ve bu gerçekten de önemli bir rakamdı. Mark Zuckerberg ile yaşadığı sorunlara rağmen böyle bir açıklama yapması gerçekten de memnun olduğunu gösteriyor.

Şu anda Instagram platformunun bu kadar ciddi bir kullanıcı kitlesi varsa bunda en  önemli etki elbette Mark Zuckerberg tarafından yönetilen agresif politikalardan geldi. Peki sizce Instagram kurucusu platformu satmakla hata mı yaptı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram Patrol uygulamasını engellemeye çalışıyor