PlayStation App evrim geçirdi iOS ve Android için çıktı

PlayStation App

PlayStation App, PS5 için bugün iOS ve Android platformlarında güncelleme aldı. Uygulama adeta evrim geçirdi desek yeridir.

PlayStation ekibi geçtiğimiz haftalarda Remote Play uygulamasını güncelleyerek PS5 ile uyumlu hale getirmişti. Bugün ise PlayStation App aldığı güncelleme ile hem PS5 ile uyumlu oldu hem de tasarım açısından adeta evrim geçirdi. Bambaşka modern bir tasarım ile karşımıza çıkan uygulama yeni özellikleri de bünyesine dahil ediyor.

Xbox Series X Türkiye fiyatı PS5 karşısında dayanamadı!

iOS ve Android için yayınlanan güncelleme ile yeni arayüzü kullanıma sunan PS ekibi, yeni uygulama sayesinde oyuncuların oyunlarını tek bir ekranda görmesini de sağlıyor. Bu özellik oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. Ayrıca oyuncular uygulama üzerinden oyun veya PS Plus servisi de satın alabiliyor.

Güncellenmiş kullanıcı arayüzü

Fark edeceğiniz ilk şey, yeniden tasarlanan PS Uygulamasının şık yeni kullanıcı arayüzüdür. Yeni giriş ekranı, arkadaşlarınızın ne oynadığını hızlı bir şekilde görmenizi ve Kupa Listeniz dahil olmak üzere son oynadığınız oyunların ayrıntılarına erişmenizi sağlar.

Mesaj entegrasyonu

Birleşik bir deneyim için, PS Mesajları uygulama özelliği artık güncellenmiş PS Uygulamasına entegre edilecek. Böylece arkadaşlarınıza tek bir yerden sorunsuz bir şekilde mesaj gönderebilirsiniz. Bu entegrasyonun bir parçası olarak, PS Mesajları artık bağımsız bir uygulama olarak kullanılamayacak. PS Mesajlarındaki mevcut mesajlarınız ve dizileriniz güncellenmiş PS Uygulamasına taşınacaktır.

Sesli Sohbet ve Grup Grupları

Artık PS App’ten grup grupları oluşturabilir ve cep telefonunuz üzerinden 15’e kadar diğer arkadaşınızla sesli sohbet edebilirsiniz.

Yerel olarak entegre PlayStation Store ve uzaktan indirmeler

Yeni yerel PS Store deneyimi, oyunları ve eklentileri doğrudan PS4 ve PS5’inize uzaktan indirme yeteneği ile hızlı ve sorunsuz alışveriş ve gezinme sağlar.

PS5 için yeni özellikler

PS5 geldiğinde, oyunları uzaktan başlatabilir, bir oyunu indirirken alanınız tükenirse konsolunuzdaki depolamayı yönetebilir ve doğrudan PS Uygulamasından PS5’te hızlıca oturum açabilirsiniz.

En son PlayStation haberlerinin tümü

Keşfedin sekmesi, PlayStation dünyasından haberdar olmanıza yardımcı olmak için oyun geliştiricilerinin Resmi Haberlerini ve PS Blog içeriğini gösterir.