Cyberpunk 2077 en iyi PS5 ve Xbox Scarlett’te oynanacak!

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red’in açıklamasına göre; Cyberpunk 2077 en iyi PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett konsollarında oynanacak.

Xbox E3 2019 etkinliğinde Keanu Reeves ile adeta şov yapan ve interneti kasıp kavuran oyun olan Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a gelecek. 2020’nin Kasım ayında satışa sunulacak olan PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett için de çıkışını gerçekleştirecek olan oyun için bugün ilginç bir açıklama geldi.

Cyberpunk 2077 yeni nesile de gelecek!

The Witcher’ın da geliştirici olan CD Projekt Red’den Alvin Liu, oyunun Red Engine isimli motor ile tasarlandığını belirtti.

Alvin Liu, bu motorun en iyi konsollarda çalışacağının altını çizerek, 2.000 dolar seviyesinde bilgisayarı herkesin toplayamayacağını bu yüzden oyunun konsollarda daha akıcı çalışması için çalıştıklarını açıkladı.

Nintendo Switch Lite tanıtıldı! İşte özellikleri!

Alvin Liu ayrıca; 2020’de tanıtılacak yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett için de planlarının olduğunu ve oyunun en iyi bu konsollarda grafik kalitesi sunacağını belirtti.

Cyberpunk 2077

Yeni nesil konsolların çıkış tarihinden ne kadar süre sonra oyunun yeni nesile geleceği henüz bilinmiyor. Muhtemelen PS5 ve yeni Xbox’ta geriye uyumluluk olacağı için; oyuna bir güncelleme sunup grafik kalitesini hızlı bir şekilde arttırabilirler.