PlayStation 4 güncelleme aldı: PlayStation 5 alamayanlar buraya!

playstation 4

Fiyatından dolayı PlayStation 5 alamayanlar, PlayStation 4 güncelleme ile biraz olsun rahatlayabilir. Hadi gelin detaylara hep beraber bakalım.

PlayStation 4 güncelleme bugün “8.00” kodu ile birlikte kullanıcılara sunuldu. Gelen özelliklere bakıldığında, tatmin edici olduğu söylenebilir. Sony, yeni çıkardığı PlayStation modelinde fiyatlarda çok büyük artışlara gitti. Aslında bu fiyat artışları bir noktaya kadar anlaşılır olsa bile, yine de Türkiye’de durum daha ağır hale gelebiliyor. Peki yeniden değeri artan PlayStation 4 için Sony şirketi ne düşünüyor? Elbette güncelleme.

PlayStation 4 daha güvenli hale gelecek

Sony şirketinin PlayStation 4  mesajlaşma ve parti özelliği sistemlerini birbirine bağladığı ifade edilebilir. Sony tarafından üretilmiş olan PlayStation 4 cihazları, topluluklara ve etkileşimlere büyük önem gösteriyor. Bu sayede kullanıcı sayısı da artırılmak isteniyor. Yapılan bu ilk yeniliğin, tamamen etkileşim odaklı olduğu ifade edilebilir.

PlayStation 4 güncelleme

Bütün bunlara ek olarak yeni profil resimleri yine kullanıcılar tarafından tercih edilebilecek. Bloodborne, God of War, The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: A Thief’s End tarzındaki oyunlarda yer alan fotoğraflar profil resmi olarak kullanılabilecek. Bu ilk iki güncelleme yine etkileşimi arttırma üzerine kurulu.

PlayStation 4 ile alakalı yepyeni iki gelişme daha var. Bunlardan birisi kulaklıkların tek hamle ile sessize alınabilmesi. Sadece bir dokunuşla cihaza bağlı tüm mikrofonlar kapatılabilecek. Ayrıca üçüncü taraf kimlik doğrulama sistemi entegre edilerek cihazın çok daha fazla güvenli olması sağlanacak. Sizce yeni güncellemeler kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.