Playstation 4’e 3D Blu-Ray Desteği Geliyor

PlayStation4 blu ray

Playstation 4’e yapılacak yeni güncelleme ile oyuncular konsollarında 3D Blu-Ray film izleyebilecekler. 

Playstation 4 yeni nesil oyun konsollarının en iddialısı ve en başarılısı olmasının yanı sıra her geçen aldığı güncelleme desteği ile de oyun severleri oldukça mutlu ediyor. Son olarak gelen zorunlu güncelleme ortalama 10 dakika oyuncuları bekletse de sistemin görünmeyen tarafında birçok hatayı gidermişti. Bugün gelen haberlere göre ise Playstatio 4’e önümüzdeki hafta gelecek güncelleme 3D Blu-Ray film oynatabilme özelliğini getiriyor.

 

PS4

 

Sony 1.74 güncellemesinin ardından 1.75 güncellemesinin önümüzdeki hafta cihazlara dağıtılacağını onayladı. Haftaya gelecek güncelleme Playstation 4 için büyük öneme sahip. Bunun nedeni konsola özellik ekleyen ikinci güncelleme olması. İlk özellik ekleyen güncelleme Nisan ayında yapılmış ve PS4’e ShareFactory gelmişti.

Playstation 4’e gelecek 3D Blu-Ray desteği güncellemesinin alelacele yapılmasının nedeni olarak ise, Microsoft’un Xbox One’a bu özelliği getireceğini duyurması olarak yorumlanıyor. Bu da bir hafta arayla iki sistem güncellemesinin nedeninin gözler önüne sermiş oluyor.

Önümüzdeki hafta güncellemenin detayları daha net ortaya çıktıktan sonra sizleri konuyla ilgili daha detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz.

OnePlus One Hindistan’da !