Gran Turismo Sport için yeni güncelleme geliyor

gran turismo sport

Hiç şüphesiz, PlayStation 4 için yayınlanmış en iyi araba yarışı oyunlarından biri olan Gran Turismo Sport güncelleniyor. İşte güncelleme hakkındaki ilk detaylar.

Gran Turismo serisinin, PlayStation konsolları için geliştirilen en köklü yapımlar arasında bulunduğu inkar edilemez. Gran Turismo ile ilk tanışmamış PlayStation konsolu ile olmuştu. Sonrasında serinin yeni oyunlarını PlayStation 2, PlayStation 3 ve son olarak da PlayStation 4’de oynama fırsatı buldu.

PlayStation ve PlayStation 2’de hayli popüler olan seri, 6. oyunuyla birlikte büyük düşüş yaşamıştı. PlayStation 3 için 2013 yılında yayınlanan GT6 bir dizi gecikmenin ardından Aralık ayında satışa sunulabilmişti.

Sonrasında seriyi bir süre dinlendirme kararı alan Polyphony ekibi, PlayStation 4 için geliştirilen serinin yeni oyununu ise geçtiğimiz yıl oyun severlerin beğenisine sunmuştu.

Gran Turismo Sport ismi ile yayınlanan serinin yeni oyunu, genel anlamda beklentileri karşılamayı başarırken, oynanış dinamikleriyle de PS4 sahiplerinden tam not almıştı.

Elbette şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Gran Turismo Sport deneyimini gerçek anlamda yaşayabilmek için kaliteli bir direksiyon setiniz bulunması lazım. Yoksa araba yarışı oyunlarını Dualshock 4 ile oynamak pek fazla zevk vermeyecektir.

Gran Turismo Sport için yeni bir pist geliyor

Polyphony ekibi, uzun süredir Gran Turismo Sport için yeni bir güncelleme yayınlayacaklarını belirtiyorlardı. Nihayet bu güncellemenin Temmuz ayı itibariyle yayınlanacağı açıklandı. Yeni gelecek olan güncelleme ile oyuna yeni bir pistin de dahil edilmesi bekleniyor.