Pixel Fold Türkiye pazarında satışa çıkacak mı?

Google Pixel Fold

Google’ın akıllı telefon tutkunlarının beğenisine sunmasını beklediğimiz iki yeni cihazı, Pixel Fold ve Pixel 7a hakkında önemli haberler var.

Pixel Fold Türkiye pazarında satışa çıkacak mı? Google’un I/O 2023 geliştirici konferansı sırasında tanıtılması beklenen Pixel Fold ve Pixel 7a modellerinin her ikisi de WinFuture tarafından hazırlanan rapora göre Haziran’ın ikinci haftasında Avrupa’da piyasaya sürülebilir. Katlanabilir modelin adı Google Pixel Fold olacak ve Avrupa’da “Karbondioksit” (siyah / gri) ve “Porselen” (beyaz) renk seçenekleri mevcut olacak. Aygıtın 256 GB dahili depolama ile sunulması bekleniyor. Daha önce ortaya atılan söylentilere göre, Pixel Fold modelinin dahili ekranı, Oppo Find N2 ile uyumlu olarak daha çok manzara (landscape) odaklı olacak. Katlanır durumdayken 7,69 inçlik dahili ekran ve katlanmamış halde 5,79 inçlik bir dış ekran görülebilir. Rapora göre, aygıtı Google Tensor 2 ile güçlendirilmesi planlanıyor ve fiyatının yaklaşık 1.700 Euro ($1.825) olması muhtemel.

Pixel telefonları

WinFuture’a göre Pixel 7a modeli ise 6.1 inç FHD+ (1080p) OLED ekrana ve 90Hz tazeleme oranına sahip olacak. Aygıtın dahili depolama kapasitesi 128GB olacak ve fiyatı 500 Euro ($537) olacak. Cihazın renk seçenekleri “Arctic Blue”, “Carbon” ve “Cotton” olacak, bunlar sırasıyla mavi, siyah / gri ve beyaz renklerine tekabül ediyor.

Google Pixel Fold 4

Pixel Fold Türkiye pazarında satışa çıkacak mı?

Daha önceki söylentilere göre, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modelinde olduğu gibi, 5nm Google Tensor 2 yonga seti Pixel 7a’nın da kalbinde olacak ve 6GB RAM ile desteklenecek. 64MP Sony IMX787 görüntü sensörü ile arkada kamera yer alacak, ultra geniş kamera ve ön kamera için de 13MP sensörler bulunacak.

Android 13’ün önceden yüklenmiş olarak gelmesi beklenen Pixel 7a, fotoğraflardaki dikkat dağıtıcıları ortadan kaldırmak için Magic Eraser gibi özelliklere sahip olacak ve bazı işletmeler arandığında size mevcut tüm seçenekleri önceden göstererek zaman kazandıran Direct My Call gibi özellikleri de barındıracak. Telefonun canlı görüntüleri de yakın zamanda sızdırılmıştı.

Google Pixel Fold

Google, Pixel ekosistemini katlanabilir bir modele genişletirken, 64MP ana kameraya ve 90Hz tazeleme oranına sahip Pixel 7a, orta segment Pixel modelini yeni bir seviyeye taşıması nedeniyle iki cihaz arasında daha ilginç bir seçenek olabilir. Pixel Fold Türkiye pazarında satışa çıkacak mı?

Oppo Pad 2 özellikleri ile fark yaratabilir