Galaxy Watch 5 Serisi için yeni güncelleme geliyor

sgg

Samsung, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Galaxy Watch 5 serisini piyasaya sürmüştü. Şirket seri için yeni güncelleme yeni güncelleme getiriyor.

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro modellerine güncelleme ile  yeni bir özellik katmaya hazırlanıyor. Güncelleme kapsamında kadınlar için cilt sıcaklığına dayalı adet döngüsü takibini yapabilecek. Bu yılın Şubat ayının başlarında Samsung, Galaxy Watch 5 serisine en son özelliği getirmek için Natural Cycles ile ortaklık kurdu. Şimdi, düzenleyici onayları aldıktan sonra, yeni özellik Güney Kore, ABD’nin yanı sıra hemen hemen tüm Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulacak. Sıcaklığa dayalı adet döngüsü izleme özelliği, Samsung Health uygulaması güncellemeleriyle aşamalı olarak kullanıma sunulacak.

Galaxy Watch 5 Serisi

Yeni özellik güncellemesi, Galaxy Watch 5 serisindeki kızılötesi sıcaklık sensörünü kullanarak doğru adet döngüsü takibi yapmasını sağlıyor. Samsung, bazal vücut sıcaklığının (BBT) adet dönemine göre değiştiğini ve uyandıktan hemen sonra ölçülmesi gerektiğini söylüyor.

Samsung Galaxy Watch 5 serisi ayrıca kendi takvim tabanlı döngü izleme girişlerini ekleyerek yumurtlamayı takip edebilecek ve kullanıcının bir sonraki adet döneminin başlangıcını tahmin edebilecek. Samsung, bu verilerin güvenli bir şekilde şifrelendiğini ve cihazda saklandığını söylüyor. Bu gelişmiş özellikleri kullanmak için, kullanıcıların Samsung Health uygulamasını en son sürüme güncellemesi, ayarlarda ” Dış görünüm sıcaklığı ile tahmini süre” seçeneğini araması ve etkinleştirmesi gerekir. Bunun ile beraber döngü izleme özelliği kişinin bildirdiği semptomları da değerlendirecek ve gevşeme teknikleri gibi ilgili öneriler sunacak.

Xiaomi 13 Ultra, %1 pilde bile 60 dakika dayanacak