Google Pixel 9 Pro Fold’dan Yeni Bir Sızıntı Daha Var

Google Pixel Fold

Yeni bir günde yeni bir Pixel 9 sızıntısıyla karşınızdayız. Google sızıntıları tamamen boşvermiş görünüyor. Bu sefer de Pixel 9 Pro Fold’un Almanca tanıtım videosu sızdırıldı.

Google Pixel 9 Pro Fold önceki modelden yani Pixel Fold’dan daha büyük katlanabilir ekrana sahip olacak. Videoda katlanabilir büyük ekran vurgulanırken, Google Magic Editor’le fotoğraflarda arka planının nasıl değiştirilebileceği gösteriliyor. Yeni sızıntı videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Pixel 9 Pro Fold

Pixel 9 Pro Fold selefinden daha ince ve daha hafif olacak. Bu elbette ki reklam kampanyasının bir parçası olarak ön plana çıkartılacak. Telefonun menteşe kısmı OnePlus Open’ı andıran yeni bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Son olarak videoda Google’ın yapay zekası Gemini’ye de değiniliyor. Cihazın siyah ve beyaz renkle geleceği de tanıtım videosunda yer alan diğer bir ayrıntı.

Pixel 9 Pro Fold

İddia edilenlere göre katlanabilir yeni telefonda 256/512 GB depolama alanı, 16 GB RAM ve 4650 mAh değerinde pil bulunuyor. Pixel Fold’da 4821 mAh değerinde pil var. Geçtiğimiz sene sonunda çıkan iddialarda pilin daha büyük olacağı ileri sürülmüştü. Pixel 9 ailesinin geri kalanı gibi Pro Fold da Android 14 işletim sistemiyle satışa sunulacak. Android 15 güncellemesi telefonlar çıktıktan birkaç hafta sonra yayınlanacak.

Pixel 9 Pro Fold, Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2, 13 Ağustos’ta tanıtılacak.

Intel 15 Bin Kişiyi Daha İşten Çıkarıyor