Google Pixel 6 serisi, FCC sertifikası alıyor

g2

ABD merkezli teknoloji devi Google yeni akıllı telefonlarını çıkarmaya hazırlanıyor. 6 modelden oluşacak yeni seri için bilgiler gelmeye devam ediyor.

Altı modelin FCC sertifikasyonunun ardından Google Pixel 6 serisinin piyasaya sürülmeye yakın olabileceğine dair göstergeler var. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun Ekim 2021’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Altı Pixel 6 serisinin Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikası dört dosya altında yapıldı ve modellerde çok az ayrıntı mevcut. FCC sertifikasına göre altı model, bağlantılarıyla ilgili özelliklerin bir karışımına sahiptir. Google Pixel 6 serisi bu nedenle Wi-Fi 6E, mmWave 5G ve Ultra geniş bant (UWB) teknolojisinin bir kombinasyonu ile gelecek.

t32

FCC listesinde görülen altı Pixel 6 modeli GLU0G, G9S9B, G8V0U, GF5KQ, GB7N6 ve GR1YH’dir. mmWave 5G bağlantısının taşıyıcıya bağlı olması bekleniyor, ancak tüm modellerde Wi-Fi 6E bağlantısı var. Yalnızca üç model UWB işlevine sahiptir: GLU0G, G8V0U, GF5KQ.

g33

Pixel 6 serisinin daha önce UWB desteğiyle geleceği söylentileri vardı, bu nedenle FCC ayrıntıları söylentilerin gerçekliğini doğruladı. FCC başvurusu, bu kesin olmamakla birlikte, bu cihazların yakında piyasaya sürüleceğini gösterebilir.

Bu modellerin aynı anda piyasaya çıkmama ihtimali de var. Modellerden bazıları, mevcut Android işletim sistemine bazı ek işlevlerin geliştirilmesinde ara modeller de olabilir. Google, bu Pixel 6 serisiyle ilgili herhangi bir kamuya açık açıklama yapmadı. Bakalım seri piyasaya nasıl bir giriş sağlayacak.

iPhone 14 modelleri hakkında bilgi gelmeye devam ediyor