Pixel 2 XL, kamerasıyla Note 9’u ezip geçti!

google pixel 2 xl vs galaxy note 9

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un 24 Ağustos’ta satışa sunduğu Note 9, gece çekim performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Google’ın geçen seneki amiral gemisi modeli Pixel 2 XL, Note 9’u adeta ezip geçti.

Samsung’un 9 Ağustos’ta tanıtılan yeni amiral gemisi modeli Note 9, 24 Ağustos’ta raflardaki yerini almıştı. Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemisi modelini tanıtırken, başarılı olarak yorumladığı kamerasına da ayrı bir önem vermişti. Peki gerçek anlamda Galaxy Note 9 kamerası ne kadar başarılı?

Bilindiği üzere kameraları sadece sayısal veriler üzerinden karşılaştırmak pek de doğru bir sonuç ortaya çıkarmıyor. Dolayısıyla kamera değerlerinden ziyade, o telefonlar çekilen fotoğraflar, kamera performansı anlamında daha net bilgiler verebiliyor.

Bu yazımızda Galaxy Note 9 ve Google Pixel 2 XL ile çekilen fotoğrafları karşı karşıya getireceğiz. Hem Note 9’un, hem de Google Pixel 2 XL’in gece çekim performansını aynı açıdan ve aynı ışıkta çekilen fotoğraflarla karşılaştıracağız.

Elbette çekilen fotoğrafların hangisinin daha iyi göründüğünü belirlemek siz okurlarımızın işi. Fakat açık bir şekilde Pixel 2XL’in gece çekim performansı anlamında Note 9’dan çok daha iyi bir iş çıkardığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

3 kameralı akıllı telefonlar için tıklayın

Google Pixel 2 XL ile düşük ışıkta çekilen fotoğraflar, Note 9 ile çekilen fotoğraflara oranla çok daha canlı ve net bir görünüme sahip. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri iki telefon ile çekilen fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

Note 9 kamerası, Pixel 2 XL karşısında fena çuvalladı

galaxy note 9 vs pixel 2 xl 8

galaxy note 9 vs pixel 2