3 kameralı akıllı telefonlar!

3 kameralı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Hızla gelişen teknoloji sayesinde, artık çift ana kameralı akıllı telefonlar da demode olmuş görünüyor. Artık moda 3 kameralı akıllı telefonlar! Peki bu hangi telefonlarda 3 ana kamera var? İşte yanıtı.

Malum, günümüzde akıllı telefon satın alırken dikkat edilen en önemli kriterlerden birisi de kamerası. Kullanıcılar genel itibariyle, alacakları telefonun fotoğraf performansını merak ediyorlar. Bu durumun farkında olan üreticiler de yeni geliştirdikleri modellerde kamera olgusunu ön planda tutuyorlar.

Son dönemde satışa sunulan üst segment akıllı telefonlar çift ana kamera bulunuyor. Hatta artık orta segmentteki pek çok modelde bile çift ana kamera modülü olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla artık amiral gemisi modellerinin fark yaratmak için daha dikkat çekici bir teknoloji kullanması gerekiyor. Evet, üç kameradan oluşan modüllerden bahsediyoruz.

En hızlı şarj olan akıllı telefonlar 2018

Bu yazımızda sizlere önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan 3 kameraları akıllı telefonlar hakkında bilgi vereceğiz. 3 kameralı akıllı telefonlar listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım.

Hali hazırda satışta olan modeller arasında 3 ana kameraya sahip tek bir model bulunuyor. O da Huawei P20 Pro. Fakat önümüzdeki seneyle birlikte 3 kameralı akıllı telefonlar hayli yaygınlaşacak diyebiliriz. Zira gelişim aşamasındaki çeşitli modellerle ilgili şimdiye kadar sızdırılan raporların bir çoğunda 3 ana kameradan bahsediliyor. Zaten bizler de 3 ana kameralı akıllı telefonlar listemizi hazırlarken bu raporları baz aldık. Yani listede yer alan bir modelin 3 yerine 2 ana kamera ile gelme ihtimali de mevcut. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri 3 kameralı akıllı telefonlar listemizle başbaşa bırakalım.

İşte 3 kameralı akıllı telefonlar

Huawei Mate 20 Pro

huawei mate 20 pro

Tahmini Çıkış Tarihi: 2018 son çeyrek