Pro Evolution Soccer 2015’ten Yeni Görüntüler

Pro Evolution Soccer 2015ten Yeni Görüntüler

Pro Evolution Soccer serisini eski başarılı günlerine taşıması beklenen Pro Evolution Soccer 2015’ten yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Japon oyun stüdyosu Konami tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisi dünyanın en popüler spor oyunları arasında yer almaya devam ediyor olsa da, bir zamanlar sahip olduğu en iyi futbol oyunu ünvanını son yıllarda EA Sports’un FIFA serisine kaptırmış durumda. EA Sports’un FIFA serisini her geçen yıl geliştirmesine karşın istenen yenilikleri yapamayan PES serisi son yıllarda kay kaybetmesine rağmen, bu yıl piyasaya sürülecek olan Pro Evolution Soccer 2015 ile eski günlerine geri dönmeyi amaçlıyor.

Pro_Evolution_Soccer_2015 (1)

Fox Engine oyun motorunu kullanarak geliştirdiği Pro Evolution Soccer 2015‘in seriye katacağı yenilikleri tanıtmak için sıkı bir çalışma yürüten Konami, oyun için yayınladığı tanıtım videosunun ardından şimdi de altı yeni görseli oyunseverlerle paylaştı. Juventus’ta forma giyen Pogba, Vidal, Tevez ve Llorente’nin yanı sıra stadyumları da içeren bu görüntüler, oyunun görsel kalitesini gözler önüne sermeyi amaçlıyor.

Pro_Evolution_Soccer_2015 (6)

Crytek’in Durumu Belirsizliğini Koruyor