PS4 ve Xbox One İçin PES 2015 Kesinleşti

PS4 ve Xbox One İçin PES 2015 Kesinleşti

Geçtiğimiz aylarda Konami tarafından resmi olarak duyurulan PES 2015’in PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunulacağı sonunda resmiyet kazandı.

Japonya menşeli oyun stüdyosu Konami tarafından geliştirilen popüler futbol serisi Pro Evolution Soccer, EA Sports tarafından geliştirilen FIFA serisiyle girdiği rekabette son yıllarda geriye düşmüş olsa da tüm dünyada birçok hayrana sahip. Son yıllarda istenilen gelişmeyi gösteremeyen seriyi bir kez daha eski şanlı günlerine döndürerek serinin hayranlarını memnun etmek isteyen Konami, geçtiğimiz ay resmi olarak duyurduğu PES 2015‘le gerekli adımları atmaya hazırlanıyor.

PES_2015

PES 2015‘in geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulması ve E3 2014 kapsamında görücüye çıkmasının ardından oyun hakkında merak edilen detayları oyunsevelerle paylaşmaya devam eden Konami, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacağı resmi olarak açıkladı. PlayStation 4 ve Xbox One dışındaki platformlar için şimdilik resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Konami’nin daha önceki açıklamalarına bakılarak Pro Evolution Soccer 2015’in PS3, Xbox 360 ve hatta PC için de yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Xbox Yöneticisi Bungie’ye Kırılmadıklarını Açıkladı