Pentagon UFO videolarına özel site kurdu

UFO videoları

Pentagon, Amerikan ordusu gibi resmi kanallar tarafından kaydedilmiş UFO videolarını yayınladığı bir internet sitesi kurdu.

Son dönemde UFO vakalarında ciddi bir artış yaşanırken, buna paralel olarak resmi kurumların bu fenomene ilgisi de artmış durumda. Son dönemde CIA ve Amerikan Ordusu gibi resmi kaynakların UFO’lar hakkında açıklama yapması ve bu tanımlanamayan uçan objeleri araştırdıklarını kabul etmeleri, kamuoyunun bu konuya olan ilgisini de arttırdı.

Bugüne kadar daha çok komplo teorilerine konu olan bu fenomen artık ciddi ciddi konuşulmaya ve araştırılmaya başlandı. Öyle ki NASA bile bu araştırmalara resmi olarak katılmış durumda. Son dönemde özellikle ABD tarafından yavaş yavaş kamuoyuyla paylaşılmaya başlanan UFO gerçekleri bu hafta yeni bir boyuta taşındı. Amerikan Savunma Bakanlığı, nam-ı diğer Pentagon, gizliliğini kaldırılan UFO videolarını yayınlamak için yeni bir internet sitesi kurdu.

NASA UFO

Pentagon bu hafta All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO) adını verdiği yeni internet sitesinin açıldığını duyurdu. Bu internet sitesinde Amerikan ordusu tarafından yayınlanan ve resmi kaynaklar tarafından doğrulanan UFO videolarının yanı sıra bu vakalara dair detaylar da yer alıyor. Öte yandan UFO’lar, ya da Pentagon adıyla verilen adlarıyla UAP’ler hakkında bilgisi olan hükumet ve ordu görevlilerinin de yine bu internet sitesi üzerinden bildiklerini paylaşabileceği söyleniyor.

All-Domain Anomaly Resolution Office sitesinde yer alan UFO videoları halihazırda New York Times arşivlerinde bulunabilen videolar. Bu yüzden aslında yeni bir içerik sunmuyor. Ancak Pentagon’un böyle bir internet sitesi açmış olması, ABD’nin yavaş yavaş UFO gerçeklerini halka açmak için önemli adımlar atmaya başladığını gösteriyor. Tabii resmi kanallardan paylaşılan bu “gerçek”lerin ne kadarının gerçek ne kadarının manipülasyon olduğunu anlamanın zor olduğunu unutmamak gerekiyor.

Xiaomi telefonlarına ilgi azaldı