Pembe Galaxy S8 geliyor!

pembe galaxy s8 plus

Geçtiğimiz Haziran ayında sadece Tayvan pazarı için duyurulan pembe Galaxy S8 şimdi diğer bölgelerde de satışa çıkabilir. İşte son detaylar.

Samsung’un en yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri başarılı satış rakamları ile yoluna devam ediyor. Şimdi ise Galaxy S8, pembe rengini sevenler için daha cazip hale geliyor.

Geride bıraktığımız Haziran ayında Samsung, sadece Tayvan pazarı için pembe renkli Galaxy S8+’ı satışa çıkarmıştı. Oldukça beğenilen bu rengi Tayvan dışında edinmek mümkün değildi. Ancak şimdi bu durum değişiyor.

Yabancı bir teknoloji editörü tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bu durum oldukça merak uyandırdı. Roland Quandt’ın paylaşımı pembe renkli Galaxy S8+’ı işaret ediyor.

Pembe Galaxy S8 nerede satışa çıkacak?

Henüz hangi ülkelerde satışa çıkacağı Samsung tarafından resmi olarak ilan edilmedi. Ancak Samsung’un geçmiş satış politikalarına baktığımızda bu rengin sınırlı sayıda satılacağını söyleyebiliriz.

Tahminler ilk olarak Avrupa’nın bazı ülkelerinde bu modelin satışa çıkacağı yönünde. Eğer Avrupa pazarında bu renk seçeneği raflarda yerini alırsa, ülkemize de gelmesi son derece muhtemel olur.

Son bir iddia ise IFA 2017’yi işaret ediyor. Samsung, IFA 2017’de Galaxy S8 modelini pembe gibi alternatif renk seçenekleriyle tekrar gündeme taşıyabilir.

Pembe Galaxy S8+ hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

iPhone 8’den beklenen 8 yeni özellik!