İşte iPhone 8 kılıfları!

iphone 8 kiliflari 1

Ve sonunda beklenen oldu. Onlarca farklı söylentiden sonra şimdi ise iPhone 8 kılıflarına ait fotoğraflar basına sızdı. İşte rengarenk Apple iPhone 8 kılıfları sizlerle.

İddialar, söylentiler ve sızıntılar sonrasında Apple iPhone 8 için artık son düzlüğe geldik. Önümüzdeki ay duyurulacak ve piyasaya çıkacak olan sıradaki iPhone modeli şimdi ise kılıf fotoğrafları ile gündemde. Apple’ın klasik kılıf tasarımı iPhone 8 için de tercih edilmiş.

Çin’in sosyal platformu Weibo’dan sızan görselleri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Mor, sarı, pembe, yeşil ve siyah olmak üzere 5 farklı renkteki kılıflara ait fotoğraflar oldukça gerçekçi duruyor. Piyasaya çıkmasına bu kadar az bir zaman kala bu fotoğraflar son derece inandırıcı. Elbette ki Apple bu fotoğrafları resmi olarak yayınlamadı. Ancak şüpheye yer bırakmayacak kadar gerçekçi görüntüler olduğunu söyleyebiliriz.

iphone-8-kiliflari-2

Söz konusu kılıfların en dikkat çekici tarafı dikey kamera için açılmış oyuklar. iPhone 7 Plus modelinin aksine sıradaki iPhone modelinde arka kameralar yatay yerine dikey şekilde konumlandırılacak. Fotoğraflar, bu konudaki söylentileri doğruluyor.

Bunun dışında ses açıp kapatma tuşları, güç düğmesinin yeri ve alt tarafta hoparlör ile Lightning kablosuna ayrılan alanlarda herhangi bir fark görünmüyor.

Bu kılıflarla birlikte iPhone 8’in tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

iPhone 8’den beklenen 8 yeni özellik!