Bordo Renkli Galaxy S8 Resmileşti

Galaxy S8 Red facebook

Samsung’un güncel en iyi telefonlarından Galaxy S8 için yeni bordo renkli model satışa sürüldü. Yeni renk cihaza yakışmış gibi gözüküyor.

Toplam 7 Renk Seçeneği Oldu

Çıkışının ardından seçenekleri arasına birçok rengi ekleyen Galaxy S8 için bu kez bordo rengi satışa sunuldu. Şimdilik sadece Güney Kore’de mevcut olan model, takip eden haftalarda başka pazarlara da giriş yapacak. Bünyesine kattığı bordoyla toplam 7 seçeneğe sahip olan cihazın, diğer 6 rengini de sıralayalım: Gece yarısı siyahı, altın, kutup gümüşü, orkide grisi, gül pembe, mercan mavi.

Yeterli Adette Üretilmiyorlar

Samsung yeterli miktarda renk seçeneğini tanıtmış olsa da ülkemizde yaygın olarak bulunabilen renkler siyah, gri ve gümüş oluyor. Ayrıca telefonun çıkışının üzerinden aylar geçmiş olması da verilen kararların ne kadar çekinceli alındığını gösteriyor. Samsung, elinde kalma ihtimaline karşın bu renkleri sınırlı sayıda üretip az sayıda pazarda satışa çıkarıyor. Bu yapılan, sadece Güney Koreli şirket için değil tüm şirketler için geçerli. Örneğin üretimi de hayli zor olan iPhone X yalnızca 2 risksiz renk seçeneği ile satışa çıktı.

Galaxy S8’in bordo renkli versiyonuyla ilgili fotoğrafları için galerimizi gezebilirsiniz.

Google YouTube’a Özel Telefon Çıkarabilir