Samsung, Sonbahar’dan ilham alıyor

samsung

Akıllı telefon pazarının bir numarası konumunda bulunan Samsung, Galaxy S8’in renk seçeneklerini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda, pembe, gümüş, mavi, gri ve siyah renklerde satılmakta olan S8  için yeni bir renk daha duyuruldu. Güney Koreli teknoloji devi yeni renk için Sonbahar’dan ilham aldıklarını belirtti.

Samsung, S8’in renk seçeneklerini genişletiyor

Samsung tarafından yeni belirlenen renk “Burgundy Red” olarak duyuruldu. Sonbaharda sararıp, kızıla dönerken düşen ağaç yapraklarından esinlenilen renk, gerçekten de Sonbaharı çağrıştırıyor. Samsung’un yeni Galaxy S8 rengi için yayınladığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Galaxy S8 rengi, hızlı bir şekilde Güney Kore’de satışa sunuldu. Bu rengin önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor. Elbette Samsung’un her rengi her ülke de satışa sunmadığını da anımsatmamız gerekiyor. Hali hazırda 5 Galaxy S8 rengi bulunurken, ülkemizde ise bunlardan yalnızca 3’ü satışta.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Samsung yeni reng için herhangi bir fiyat farkı açıklamadı. Yani kırmızı renkli S8’i de diğer S8’lerle aynı fiyata temin edebileceksiniz.

Bu rengin Galaxy Note 8 için gelip gelmeyeceği ise henüz netleşmiş değil. Fakat Güney Kore’den sızdırılan bilgilere göre, Sonbahar Kırmızısı Galaxy S8’e özel olarak kalacak.

Bu arada Galaxy S8’in ülkemizde 3295TL’den başlayan fiyatlarla satıldığını da hatırlatalım. Zira bu telefon ilk duyurulduğunda fiyatı 4000 TL’nin de üzerindeydi.

Huawei’den sertifikalı ürün atağı