Paperzero : Yasal geçerli imza için ekrana dokunmak yeterli

Paperzero

İmza süreçlerini 100 kat hızlandıran Paperzero mobil uygulaması bireylere sadece ekrana dokunarak imza süreçlerini tamamlama imkanı sunuyor. 

Islak imza ile 142 dakika süren işlemleri dijitalde 10 saniyeye indiren Paperzero , dokümanların elektronik imza ve mobil imza ile yasal olarak veya yalnızca görsel imzayla kolayca imzalanmasını sağlayan mobil uygulamasını hizmete sundu. Çok sayıda belgenin tek platform üzerinden imzalanabildiği uygulama, nerede olunduğunun bir önemi olmadan imza atma, atılan imzaları görme ve imza süreçlerini yönetme kolaylığı sunuyor.

Paperzero

Dijitalde zaman kaybı yok

Yorucu ve uzayan imza süreçlerini hızla sonuca ulaştıran Paperzero mobil uygulaması ile de evde, ofiste, yolculukta, kafede, her an ve her yerde, bilgisayar açma gereksinimi duyulmadan rahatlıkla mobil cihazlar üzerinden imza süreçlerine dahil olunabiliyor. İmza için gelen bildirimler mobil uygulama üzerinden alınabiliyor.

Paperzero

Uygulama sayesinde imza atmak, imza sürecinin detaylarını görüntülemek saniyeler içinde gerçekleşiyor. Mobil uygulama, imzalı pdf doküman üzerindeki kare kod ile imza geçerliliğini, imza tarihini ve belgeye kimlerin imza attığını saniyeler içinde doğrulama imkanı sağlıyor. Farklı kişilerden imza toplamak, anlaşmaları kurye ile göndermek gibi zaman alan süreçleri dijitalleştiren Paperzero, imzalı belgeleri otomatik olarak kaydederek gerektiği an erişilebilecek şekilde arşivliyor.

Apple kendi çalışanı tarafından dolandırıldı: Ortalık fena karışacak