Apple kendi çalışanı tarafından dolandırıldı: Ortalık fena karışacak

Apple bloomberhg

Apple kendi çalışanı tarafından büyük oranda dolandırıldı. Şirket özellikle son dönemlerde tuhaf durumlarla karşılaşıyor.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple kendi çalışanı tarafından kandırıldı. Hatırlayacağınız üzere bundan birkaç gün önce şirketin genel merkezine bir zarf gönderilmişti. Bu zarfın içerisine tehlikeli bir şeyler olacağı tahmin edildi. Ortalık böylece fena halde karıştı.

Bugünlerde ise daha çok Apple çalışanları zan altında. Konu ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Yaklaşık olarak 10 yıldır şirket bünyesinde çalışan 52 yaşındaki Dhiendra Prasad yaklaşık olarak 10 milyon dolarlık vurgun yaptı. Konu ile ilgili henüz kendisi net bir açıklamaya yer vermedi.

Apple kendi çalışanı tarafından zarara uğratıldı

52 yaşındaki bu Apple çalışanının dolandırıcılık yaparken yalnız olmadığı iddia ediliyor. Bazıları ona dolandırıcılık konusunda yardım etti. Kendisinin temsiller ve vaatler yoluyla para ve mülk elde ettiği ortaya koyuldu. Muhtemelen Apple’ın marka değerinden faydalandı.

Apple kendi çalışanı tarafından

Bu kişinin yaklaşık olarak 5 ila 20 yıl kadar hapsi isteniyor. Ayrıca şirketi yüklü bir miktar zarara uğratması nedeniyle tazminat ödemek zorunda kalabilir. Kısacası Apple bu çalışanı fena halde yoracak gibi görünüyor. Özellikle son dönemlerde Apple ne yazık ki bu tür tuhaf gelişmelere daha fazla sahne oluyor.

Apple, Apple Music, App Store ve diğer hizmetleri etkileyen kesintiyi çözdü

San Joe içerisinde yer alan ABD bölge mahkemesi konu ile ilgili karar verecek. Apple kendi çalışanı tarafından dolandırıldıktan sonra eskisi kadar rahat davranmayacaktır. Muhtemelen çalışanlara daha fazla baskı kurulacak. Peki siz tüm bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.