Oyuncak Hikayesi 4 için son fragman da yayınlandı

maxresdefault 35

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli ilgi gören animasyon serisi Oyuncak Hikayesi’nin yeni filmi için son fragman yayınlandı. İşte Oyuncak Hikayesi 4 hakkındaki detaylar.

Pixar’ın uzun soluklu animasyon serisi Oyuncak Hikayesi’nin devam filmi önümüzdeki Haziran ayında vizyona girmiş olacak. Bir kez daha Şerif Woody ve Buzz Lightyear’ın hikayesine odaklanacak olan film, ekibe yeni katılan Forky’nin kaybolmasını konu edinecek.

Oyuncak Hikayesi 4 için son fragman

Film için daha önce yayınlanan tanıtım videolarında Forky’nin nasıl kaybolduğunu ve ekibin onu aramak için iş birliği içerisinde harekete geçtiğini görmüştük. Nitekim yayınlanan son tanıtım videosu da kahramanlarımızı bu yolculukta ne gibi sürprizlerin beklediğini bizlere gösteriyor. Dilerseniz bu tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Daha önce de açıklandığı üzere Oyuncak Hikayesi 4, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 21 Haziran’da gösterime girecek. Filmin orjinal seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Tim Allen, Keanu Reeves, Keegan – Michael Key ve Jordan Peele gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca yönetmen koltuğunda da Josh Cooley oturuyor.

Elbette bu seslendirme kadrosu ülkemiz için çok fazla bir anlam ifade etmiyor. Çünkü filmin hitap ettiği yaş kitlesi az çok belli olduğu için genel olarak Türkçe dublaj seçeneği tercih ediliyor.

Muhtemelen Oyuncak Hikayesi4 de serinin diğer filmleri gibi Türkçe dublaj seçeneğiyle gösterime girecektir.