Oyuncak Hikayesi 4 için ilk fragman yayınlandı

maxresdefault 46

Disney’in sevilen animasyon serilerinden biri olan Oyuncak Hikayesi, yakında yeni filmiyle karşımıza çıkacak. İşte Oyuncak Hikayesi 4 için yayınlanan ilk fragman videosu.

Disney’in sevilen animasyon serisi Oyuncak Hikayesi, son olarak 2010 yılında izleyici ile buluşmuştu. Disney yaklaşık olarak 9 yıllık uzun bir aranın ardından Oyuncak Hikayesi’nin devam filmiyle bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncak Hikayesi 4 için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Oyuncak Hikayesi 4, daha önceki 3 filmde olduğu gibi Şerif Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşlarının atıldığı bir macerayı konu edinecek. Serinin 4. filmde Şerif Woody ve Buzz Lightyear’a Forky adında yeni bir oyuncak da eşlik edecek.

Disney filmin yönetmenlik koltuğuna Josh Cooley’i oturtmuştu. Bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Oyuncak Hikayesi 4, Cooley’in ilk uzun metrajlı film denemesi oldu.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 21 Haziran’da gösterime girecek olan filmin seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Jordan Peele, Keanu Reeves, Tim Allen, Patricia Arquette ve Joan Cusack gibi isimler yer alıyor.

Son dönemde Disney’in animasyon filmlerine ayrı bir önem verdiğini biliyoruz. Zira İnanılmaz Aile de aynı Oyuncak Hikayesi gibi yıllar sonra vizyona girmiş ve büyük bir başarı elde etmişti. İnanılmaz Aile 2 dünya genelinde 1 milyar dolardan fazla hasılatı yapımcısının kasasına koymuştu. Bakalım aynı başarı Oyuncak Hikayesi’nin yeni filminden de gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

En yüksek iMdb puanına sahip Türk filmleri