Nintendo Switch’in Online servisinin fiyatı açıklandı!

Nintendo Switch

Nintendo Switch’e yakında gelecek olan online servisinin ücretleri Amazon sayesinde ortaya çıktı. Bakalım Nintendo Switch için aylık ne kadar ücret ödemek gerekecek? İşte detaylar.

Nintendo Switch çıkışını gerçekleştirdiğinde online hizmetlerden yararlanmak için aylık ücret talep edeceği söylenmişti. Ancak Nintendo bu planları konsolu tutundurmak için yaklaşık 2 yıl boyunca ertelemişti. Nintendo uzun süren bu sessizliğini geçtiğimiz haftalarda bozmuş ve Eylül ayında online üyelik sisteminin hayata geçeceğini açıklamıştı.

Bu online servis multiplayer oyun oynama imkanını sunmasının yanında her ay düzenli olarak NES oyunları da ücretsiz olarak sunacak. Bugün ise Nintendo’nun online servis ücretleri Amazon sayesinde ortaya çıktı.

Nintendo Switch Online servis ücretleri açıklandı!

Nintendo, Switch’in online servisi için 12 aylık 19.99 dolar ve 3 aylık için ise 7.99 dolar gibi oldukça komik bir ücret talep ediyor. Aylık üyelik almak isterseniz ise 3.99 dolar ödemeniz gerekiyor.

PlayStation 4 cephesinde ise 12 aylık PS Plus servisinin ücretinin 64.99 dolar olduğunu belirtelim. Xbox One cephesinde ise 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği de 64.99 dolar seviyesinde.

Türkiye’de Switch için geri sayım başladı!

Nintendo, ilk etapta Switch için hangi NES oyunlarını indirime sunacağını da açıkladı. Bu oyunlar arasında; Soccer, Tennis, Donkey Kong, Mario Bros., Super Mario Bros., Balloon Fight, Ice Climber, Dr. Mario, The Legend of Zelda ve Super Mario Bros. 3 yer alıyor.

Switch

Bu servis ile ilk etapta Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe, Mario Tennis Aces ve Sushi Striker: The Way of Sushido oyunları online olarak oynanabilecek. Ayrıca Online servis üyelerine özel bulut depolama sistemi ve özel teklifler de sunulacak.