iPhone 6s için iki yeni reklam yayınlandı! – Video

apple iphone 6s

Kasım ayı itibariyle tüm dünyada satışa çıkan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için Apple iki yeni reklam yayınladı. Yeni iPhone modelinin hemen her yönüne dikkat çeken Apple, rakiplerinin canını sıkacak. Yeni reklamları haberimizden izleyebilirsiniz.

apple-iphone-6s

Her yıl yeni modeliyle gündeme oturan iPhone ailesi, dünyanın en popüler akıllı telefonu. Gerek satış rakamları gerekse medyatik özellikleriyle dikkat çeken telefon, akıllı telefon sektörünün lideri. Ancak iPhone ailesi sadece bu özellikleriyle popüler değil. Apple her yıl az sayıda ancak dikkat çeken reklamlarla karşımıza çıkıyor. Bu sefer yine iki reklam filmi aynı anda yayınlandı.

Reklam filmlerini aşağıda izleyebilirsiniz. İlk reklamda dikkat çekilen tek şey Siri. iOS 9 ile birlikte “proaktif” hale getirilen Siri’nin daha karmaşık sorulara cevap vermesine dikkat çekilmek istenmiş. “Değişen tek şey, her şey” sloganıyla yayınlanan ilk reklam hemen aşağıda.

İkinci reklam ise biraz daha kapsamlı. Performans ve kamera gibi diğer detaylara dikkat çekilen reklamda iPhone ile yapılabileceklere yer verilmiş. Apple’ın söylemine göre “Şimdiye kadar duyurulan en hızlı iPhone” için yayınlanan ikinci reklamı ise aşağıdan izleyebilirsiniz. Reklamlar hakkındaki yorumlarınızı yazmayı unutmayın.

Asus Zenfone Zoom sonunda geliyor!