Origin Sızıntısının Gerçek Olmadığı Açıklandı

Origin Sızıntısının Gerçek Olmadığı Açıklandı

Dün internete sızdırılan ve Origin kullanıcılarının bilgilerini içerdiği iddia edilen liste, Electronic Arts tarafından yayınlanan açıklamayla yalanlandı.

Electronic Arts’ın kullanıcılarına sunduğu Origin servisinde yer alan kullanıcı bilgilerini içerdiği iddia edilen bir liste, dün internete sızdırılmış ve servisin kullanıcıları arasınde endişeye sebep olmuştu. Electronic Arts’ın servisinde yer alan 1.2 milyon kullanıcının kişisel bilgilerinin ve dosyalarının yer aldığı söylenen bu belgeler hakkında açıklamalarda bulunan Electronic Arts, internete sızdırılan bu belgedeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Origin

Electronic Arts’ın servisini hacklendiklerini iddia eden hackerlar tarafından internete sızdırılan listede, Origins kullanıcılarının kullanıcı isimleri ve şifrelerine yer verilmişti. Electronic Arts’ın kuralları gereği şifrelerde en az bir büyük harf ve bir rakam bulunması kriterine uymayan kullanıcı şifrelerinin listede yer alması, listenin doğruluğunun sorgulanmasına neden olmuştu. Electronic Arts’ın bugün yayınladığı açıklamayla beraber, internette yayınlanan bu listenin gerçek olmadığı netleşmiş oldu.

Windows Phone 8.1 İçin Yeni Güncelleme