Battlefield Hardline Ön Siparişe Sunuldu

Battlefield Hardline Ön Siparişe Sunuldu

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield Hardline’ın PC versiyonu, Electronic Arts’ın Origin servisi üzerinden ön siparişe sunuldu.

Popüler FPS serisi Battlefield‘ın daha önceki oyunlarından sorumlu olan EA Digital Illusions CE stüdyosu ve daha önce Electronic Arts bünyesinde Dead Space oyunlarını geliştiren Visceral Games stüdyosunun ortaklığıyla geliştirilen Battlefield Hardline, geçtiğimiz günlerde internete sızan detayların ardından resmi olarak duyurulmuştu.

Battlefield_Hardline_Origin

Bu yıl içerisinde PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulması beklenen oyun için pazarlama çalışmalarını şimdiden başlatan Electronic Arts, Battlefield Hardline‘ın PC versiyonunu kendi bünyesinde yer alan Origin servisi üzerinden ön siparişe sundu. İnternete sızan detaylardan bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürüleceği bilinen oyun için kesin bir çıkış tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Electronic Arts’ın açıklamasına göre polislerle suçlular arasındaki savaşı konu alacak olan Battlefield Hardline hakkında merak edilen birçok önemli detayın, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan E3 2014 kapsamında oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor.

HTC One Wear Ağustos’ta Piyasaya Sürülecek