Taraftarlar Süper Lig’in En İyilerini Seçti

bilyoner

Bilyoner.com üyelerinin oyları ile belirlenen Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonunun en iyileri belli oldu.

 Fenerbahçe ve Galatasaray’dan 4’er, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor’dan 1’er oyuncunun yer aldığı Altın 11’in teknik direktörü Ersun Yanal oldu. Gümüş 11’de de FB ve GS’den yine 4’er oyuncu yer alırken, Trabzonspor, Sivasspor ve Eskişehirspor 1’er oyuncusu bulunan kulüpler olarak sıralandı.

1

Bu kadronun teknik direktörü Roberto Carlos olarak seçildi. Dört büyük kulübün taraftarlarının ortak favorileri ise Caner Erkin, Semih Kaya, Gökhan Gönül ve Olcay Şahan oldu. GS ve TS taraftarlarının teknik direktör seçimlerini Ersun Yanal’dan yana yapmaları da dikkat çekti.2

Bilyoner.com tarafından düzenlenen anket, taraftar gözüyle Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun en iyi oyuncularını ve teknik direktörünü belirledi. Tüm Bilyoner.com üyelerine açık anketin sonuçlarına göre oluşan sezonun Altın 11’inde Fenerbahçe ve Galatasaray’dan 4’er, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor’dan 1’er oyuncu yer aldı. Sezonun en beğenilen teknik direktörü ise Ersun Yanal oldu.

3

                   

Altın 11’de yer alan oyuncuların ardından en çok oy alan diğer oyunculardan oluşan Gümüş 11’de ise FB ve GS’den yine 4’er oyuncu yer aldı. Trabzonspor, Sivasspor ve Eskişehirspor Gümüş 11’de 1’er oyuncusu bulunan kulüpler olarak sıralandı. Bu kadronun teknik direktörü Roberto Carlos oldu.

 4

Teknik adam seçiminde ilginç sonuç

Anket sonuçlarına dört büyüklerin taraftarlarının kullandıkları oylar bazında bakıldığında ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı. BJK taraftarları “En iyi teknik direktör” seçiminde Slavan Bilic’ten yana oy kullanırken, FB, GS ve TS taraftarlarının favorisi Ersun Yanal oldu.

5

FB taraftarı Bilyoner.com üyelerinin seçtiği ilk 11’de FB’den 7, GS’den 2, BJK ve Sivasspor’dan ise 1’er oyuncu yer aldı. GS taraftarlarının en iyi 11’inde kendi takımlarından 6 futbolcu yer alırken, FB’den 3, BJK ve TS’den 1’er oyuncu da GS’lilerin favorisi olarak öne çıktı.

6

Yılın Oyuncusu Caner Erkin

Dört kulübün taraftarlarının da ilk 11’lerinde kendi takımlarının kalecilerine yer vermesi dikkat çekti. Caner Erkin, Semih Kaya, Gökhan Gönül ve Olcay Şahan ise dört büyük taraftarlarının tümünün 11’lerinde yer alan oyuncular olurken, tüm taraftarlardan en çok oyu alan Caner, “Yılın Oyuncusu” olarak seçildi.

Sony Alpha 5000 İnceleme