Oppo’nun gizemli yeni telefonu ortaya çıktı

oppo

Oppo son birkaç haftadır sızıntılar ve yeni telefonlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. Çinli şirket kısa süre önce Reno 8T 5G modelini piyasaya sürmüştü. Son gelişmelere göre şirket, Reno 8T’ye benzer yeni bir telefon tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Ünlü sızıntı kaynaklarından biri olan Sudhanshu Ambhore’ye göre CPH2527 model numaralı telefon Hindistan’da test aşamasına girmiş. Kaynak telefonun Reno 8T ile neredeyse aynı olduğunu belirtiyor. Fakat bu yeni telefonda kavisli ekran ve yan tarafa konumlandırılmış parmak izi sensörü olmayacak.

Kaynak CPH2527 isimli cihazın Reno 8T’nin daha uygun fiyatlı modeli olacağını ve satışları yükselteceğini söylüyor.

oppo

Oppo Reno 8T’de 6.7 inç’lik Full HD çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekran, Snapdragon 695 5G yonga seti, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Reno 8T’nin arkasında 108 MP’lik ana sensör, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP’lik diğer bir sensörden oluşan üçlü ana kamera var. Ön tarafta ise 32 MP’lik selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca telefonun yan kısmında parmak izi sensörü konumlandırılmış. 4800 mAh pili olan Reno 8T’nin 67W SuperVOOC hızlı şarj desteği de var.

iPhone SE 4 bu sene çıkacak mı? Son durum nedir?