OPPO Watch 3 Serisi 10 Ağustos’da piyasaya sürülecek

opp

Qualcomm kısa süre önce Snapdragon W5+ Gen 1 ve Snapdragon W5 Gen 1 premium giyilebilir cihazlarını duyurmuştu.

Çinli teknoloji devi OPPO bugün erken saatlerde Çin’in mikroblog platformu Weibo’da yaklaşmakta olan OPPO Watch 3 Serisi akıllı saatinin Snapdragon W5 Gen 1 platformu tarafından destekleneceğini doğrulayan bir teaser yayınladı. Güvenilir kaynaklar da, OPPO Watch 3 Serisinin 10 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacağını söylüyor.

OPPO Watch 3

Yaklaşan bu saat serisinin görünümü de önceden ortaya çıktı. Sızıntıya göre saatin bir EKG destek özelliği ve bir LTPO uyarlanabilir yenileme hızı paneli olacak.

Yuvarlatılmış köşeleri ve lüks bir görünüm kazandıran parlak, dokulu çerçevesiyle Watch 3 Serisi, Apple saatlerine benzer bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Saatte ayrıca çalışan bir düğme ve dönebilen bir kurma kolu bulunuyor. Ek olarak, bir tarafta eSIM beklemede aramanın kullanılabileceğini gösteren bir hoparlör ızgarası bulunuyor.

OPPO Watch 3

Oppo Watch 3 Serisi’nin Snapdragon W5 Gen 1 işlemcisi, 4nm tasarımını baz almış durumda ve düşük güçlü Wi-Fi, GNSS ve ses adalarının yanı sıra Derin Uyku ve Hazırda Bekletme gibi düşük güç modlarına sahip.

Bazı standart özelliklerinin yanı sıra, 3D saat yüzlerini, 3D haritaları ve navigasyonu, gerçek zamanlı 2 yönlü akıllı aramayı, akıllı cihaz kontrollerini ve çok daha fazlasını destekler. Bu çip daha enerji verimli olduğu için Watch 3 Serisinin Watch 2 Serisinden daha uzun pil ömrüne sahip olacağını tahmin edebiliriz.

Galaxy S23 Ultra, 200MP kameraya sahip olacak