İşte karşınızda Google Pixel 4!

Google Pixel 4

Google’ın yıl sonuna doğru tanıtacağı Google Pixel 4 modeli hakkında bugün yepyeni bir sızıntı geldi. Bakalım Google Pixel 4 nasıl görünecek?

Pixel 3 ailesine orta segment üyesi ekleyen Google, yıl sonuna doğru da yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Pixel 4 ve Pixel 4 XL olarak isimlendirilecek olan bu modellerin bugün render görselleri sızdı. Google, nihayet Pixel 4 modelleri ile hem önde hem de arka bölümde çift kamera kurulumuna geçiş yapacak gibi görünüyor.

Google Pixel 4 nasıl olacak?

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden ve 6 GB RAM’den alması beklenen Pixel 4 modelleri tasarımsal açıdan serinin bir önceki modeli ile neredeyse aynı olacak gibi görünüyor. Tek fark çentik bölümünde olacak. Yeni Pixel modellerinde çentik artık modern anlayıştaki gibi sol üste nokta şeklinde konumlandırılacak.

OnePlus 7 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

Phonearena’nın yayınladığı renderların göze oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz. Ancak Google’ın 2019 yılında hala premium malzeme kalitesine geçiş yapmaması biraz düşündürücü. Google, umarız bu tasarımı iPhone Xs ve Galaxy S10 modellerinde olan cam arka yüzey ile taçlandırır.

Google Pixel 4