OPPO Reno 8 Lite özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

oppo

Geçen hafta, OPPO Çin’de Reno 8 serisini piyasaya sürdü. Seri şimdiye kadar Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro+’dan oluşuyor. Ancak markanın Reno 8 Lite’ın da üretim hattında olduğu söyleniyor. Cihazın Avrupa pazarındaki fiyatı ve özellikleri de sızdırıldı.

Rapora göre OPPO Reno 8 Lite, 305,78 € olarak fiyatlandırılacak. Cihazın yeniden markalanmış bir OPPO Reno 7Z 5G olduğunu ve yalnızca küresel pazar için tasarlandığını belirtiliyor. Bunun dışında sızıntı, akıllı telefonun temel özelliklerini, cihazın Interstellar Glow renk seçeneği ve tanıtım görseli ile birlikte ortaya koyuyor. Sızıntıya göre cihaz, 2400 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlük sunan 6.43 inç AMOLED ekranla gelecek.

OPPO Reno 8 Lite

OPPO Reno 8 Lite, Snapdragon 695 SoC olarak bilinen Qualcomm SM6375 yonga setine sahip olacak. Cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile sunulacak. Depolama genişletme özelliği, 1 TB’a kadar desteği olan bir microSD kart yuvası şeklinde de sunulacak. Akıllı telefon, 33W hızlı şarjı destekleyen 4500mAh pilden güç alacak ve Android 12 tabanlı ColorOS 12 üzerinde çalışacak.

Optik için, OPPO Reno 8 Lite 64 megapiksel sensör tarafından yönetilen üçlü bir kamera kurulumuna sahip olacak. Bunun dışında 2 megapiksel makro atıcı ve 2 megapiksel monokrom sensöre sahip olacak. Ön tarafta, cihaz, özçekimler ve görüntülü aramalar için 16 megapiksellik bir snapper barındıracak.

Galaxy Z Fold 4 için yeni bilgiler geldi