Galaxy Z Fold 4 için yeni bilgiler geldi

Galaxy Z Fold 4

Bir sonraki Samsung katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold 4’ün koruyucu kılıfının görüntüleri ortaya çıktı. 

Fotoğraflar, Galaxy Z Fold 4’ün daha iyi bir kullanıcı deneyimi için geliştirilmiş en boy oranlarıyla geleceğine dair söylentileri doğrulamış görünüyor. Resimler, yeni cihazın boyutunda hafif ama önemli iyileştirmeler olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4, 2022 için çok beklenen Samsung katlanabilir amiral gemisi. Tanıtımına yaklaştıkça, cihaz hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkmaya devam etti. Daha önce Z Fold 4’ün kıvrımında ayarlamalar olduğu iddia edilmişti. Yeni ayrıntılar, hem iç hem de dış ekranların en boy oranlarıyla ilgili. Onaylanmış en boy oranlarıyla ilgili herhangi bir ayrıntı yok, ancak her iki yönde de iyileştirmeler görmeyi bekliyoruz. Yeni sızıntı, selefine kıyasla biraz daha ince bir Galaxy Z Fold 4’e de işaret ediyor.

Cihazdaki katlanabilir ekran teknolojisi, cihazın hem akıllı telefon hem de tablet olarak kullanımını optimize etmeyi amaçlıyor. Samsung, söylentili en boy oranı ayarlamalarıyla daha incelikli bir tablet deneyimine sahip olmak için iyileştirmeler yapıyor. Bu ince ayarların ne kadar önemli olduğu görülecektir.

Google Pixel 7 ve 7 Pro için bilgiler gelmeye devam ediyor