Oppo Reno 13 Pro’nun Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Reno 13 Pro

Oppo Reno 13 serisi hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Oppo Reno 13 Pro’nun sızdırılan özellikleri, telefonun orta segmentte iddialı olacağını gösteriyor.

Bildiğiniz gibi Oppo cephesinde şu anda tüm gözler Find X8 serisine çevrilmiş durumda. Şirketin odağı şu anda yeni amiral gemisi akıllı telefonlarında. Ancak şirket diğer yandan Reno serisini de ihmal etmiyor. Reno 13 serisi üzerinde çalışmaların başlamasıyla birlikte, bu serideki telefonlara dair ilk sızıntılar da gelmeye başladı. Dün gelen bir sızıntı, Oppo Reno 13 Pro’nun teknik özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Reno 13 Pro, MediaTek’in Dimensity 9300 yonga setinden güç alacak ki bu aslında kısa süre öncesine kadar amiral gemisi modellerin yonga setiydi. Tabii Snapdragon 8 Elite ve Dimensity 9400’ün çıkışıyla birlikte bu yonga seti gözden düştü ama yine de Dimensity 9300’ün varlığı, Reno 13 Pro’yu orta segmentte epey iddialı yapacaktır.

Oppo Reno12

Oppo Reno 13 Pro, 6.78 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2780 x 1264p, yani 1.5K olacak. Telefonda 3x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksellik periskop telefoto bir kamera bulunacağı söyleniyor. Ancak ona eşlik edecek kameralar henüz netlik kazanmış değil. Gerçi bu seviye telefonlarda artık standart haline geldiği için ana kameranın da 50 megapiksel olmasını bekleyebiliriz.

Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmış değil. Daha önce gelen bilgilere göre standart modelde 5600 mAh’lık, Pro modelinde ise 5000 mAh’lık bir batarya olacak. Reno 13 modellerinde 80W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj özelliklerinin bulunacağı söyleniyor.

Samsung da İki Kez Katlanabilen Bir Telefon Hazırlıyor