Amazfit GTS 2e ve GTR 2e yeni güncellemeyle Alexa desteği alıyor

Amazfit GTS 2e and GTR 2e

Geçen yıl tanıtılan Amazfit GTR 2e ve GTS 2e, akıllı saatlerin birkaç özelliğini sesli komutlarla ve internet erişimi olmadan kontrol etmenizi sağlayan çevrimdışı bir sesli asistanla birlikte geldi. Artık her iki akıllı saat de Hindistan’da Alexa desteğiyle yeni yazılım güncellemeleri alıyor.

Yeni güncelleme akıllı saatinizle sesli olarak etkileşime geçerek müzik çalmak, alarmlar kurmak, hava durumu, trafik ve spor güncellemelerini almanıza olanak tanıyor. GTS 2e ve GTR 2e için güncellemeler, donanım yazılımı sürümü 1.0.2.31 ile birlikte geliyor ve resmi Zepp uygulaması aracılığıyla akıllı saatlere kurulabilir. Güncelleme yüklendikten sonra, Zepp uygulamasında Profil > Hesap Ekle menüsüne gidin, “Amazon Alexa” üzerine tıklayın, Amazon hesabınızla oturum açın ve Alexa’yı kullanmak için ekrandaki talimatları izleyin. GTS 2e ve GTR 2e, sırasıyla GTS 2 ve GTR 2’nin uygun fiyatlı versiyonları. Wi-Fi bağlantısını desteklemiyorlar ancak daha uzun pil ömrü sunuyorlar.

Amazfit GTS 2e ve GTR 2e yeni güncellemeyle Alexa desteği alıyor

GTS 2e, 246 mAh pili, 25 gram ağırlığı ve GTS 2’nin NFC bağlantısına sahip. Wi-Fi vericisinin atlanması, artık tek şarjla 14 güne kadar veya Temel Saat modunda 24 güne kadar yaşayabileceği anlamına geliyor. GTR 2 ve GTR 2e’de de durum benzer. Saat  üç sportif renkte geliyor. Saat, dairesel ekran AMOLED ekrana sahip ve pil 471 mAh.  GTR 2e’deki Temel Saat modu diğer saate kıyasla fark yaratsa da spor özellikleri açısından her şey aynı kalıyor.

Doogee, 8.500 mAh pil ve Samsung 48MP ana kamera ile S97 Pro’yu tanıttı