Blade Filmi Süresiz Olarak Ertelendi

Blade

2019 yılından beri beklenen Blade filmi geciktikçe gecikiyor. Son olarak 2025’e alınan film, bu hafta Marvel tarafından süresiz olarak ertelendi.

Marvel, 2019 yılında bir Blade filmi duyurduğunda bu haber heyecanla karşılandı. Sevilen bu karakter, nihayet Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edilecekti. Pek çok Marvel hayranı, bunun birkaç yıl içinde gerçekleşeceğini düşünülüyordu. Ancak aradan beş yıl geçmiş olmasına rağmen daha bu filmin çekimlerine bile başlanmadı. Dahası, yakın zamanda başlanması da zor görünüyor.

Hazırlık sürecinde pek çok sorunla karşılaşan yeni Blade filmi için duyurulan son vizyon tarihi 2025’ti. Ama film 2025’e de yetişmeyecek. Nitekim Marvel bir süredir gündemde olan bu gelişmeyi sonunda resmiyete döktü ve yeni Blade filmini vizyon takviminden çıkardı. Üstelik film için yeni bir vizyon tarihi de açıklanmadı. Şu an için film süresiz olarak ertelenmiş durumda.

blade

Film süresiz olarak ertelenmiş olsa da Marvel bu projeden hala vazgeçmiş değil. Zira stüdyo daha birkaç hafta önce bu proje için yeni bir yönetmenle görüşmeye başladı. Bu yönetmenin kim olduğu bilinmiyor. Ama stüdyonun hala yönetmen arıyor olması, bu projeden vazgeçilmediğini gösteriyor.

Bu proje üzerinde çalışan altıncı senarist olan Eric Pearson’ın yazdığı son senaryonun genel olarak beğenildiği söyleniyor. Bugüne kadar prodüksiyonun karşılaştığı en büyük sorun, herkesin üzerinde uzlaşacağı bir senaryo yazılamamasıydı. Şimdi bu sorunun ortadan kalkmış olması, projenin önünü açmış gibi görünüyor.

Samsung da İki Kez Katlanabilen Bir Telefon Hazırlıyor