Oppo Reno 10 serisi global versiyonuna ait tüm detaylar ortaya çıktı

Oppo Reno 10

Çinli teknoloji şirketi Oppo tarafından geliştirilen yeni Reno 10 serisi, global pazarda hangi özelliklerle karşımıza çıkacak dersiniz?

Oppo Reno 10 serisi global versiyonuna ait tüm detaylar ortaya çıktı. Oppo’nun, Temmuz ayında dünya genelinde Reno 10 serisi akıllı telefonları piyasaya sürme planları olduğunu duyumlar doğrultusunda öğrendik. Bu seri, Reno 10, Reno 10 Pro ve Reno 10 Pro+ olmak üzere üç modelden oluşuyor. Reno 10 Pro+ modelinin uluslararası versiyonunun, Çin versiyonuyla aynı olması öngörülürken, Reno 10 ve Reno 10 Pro’nun bazı özelliklerinde Çin versiyonlarına göre farklılıklar olabileceği tahmin ediliyor. Kısa bir süre önce, Reno 10 Pro ve Reno 10 Pro+ modellerinin uluslararası versiyonları, Geekbench üzerinde göründü ve ilgili yonga seti ve RAM kapasiteleri konusunda bilgiler sunuldu.

oppo reno 10 2

Geekbench’te karşımıza çıkan Oppo telefonları, CPH2525 ve CPH2521 model numaralarıyla dünya genelinde, Hindistan dahil piyasaya sunulacak olan Oppo Reno 10 Pro ve Oppo Reno 10 Pro+ olarak belirlendi. Tek çekirdekli ve çoklu çekirdekli testlerde, Reno 10 Pro sırasıyla 794 ve 2847 puan aldı. Listelemede yer alan işlemci ve GPU bilgileri (kaynak kodu aracılığıyla), cihazın Snapdragon 778G yonga seti tarafından desteklendiğini belirtiyor. Reno 10 Pro’nun Çin versiyonunda ise Dimensity 8200 yonga setinin kullanıldığını hatırlatalım.

Oppo Reno 8T

Oppo Reno 10 serisi global versiyonuna ait tüm detaylar ortaya çıktı

Öte yandan, Reno 10 Pro+ modeli ise Geekbench’teki tek çekirdekli ve çoklu çekirdekli testlerinde sırasıyla 1070 ve 3666 puan elde etti. Bu liste, cihazın Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile güçlendirildiğini doğruluyor. Daha önce belirttiğimiz gibi, aynı yonga seti cihazın Çin versiyonunda da kullanıldı.

Oppo Reno 9

Geekbench listelemeleri, her iki cihazın da 12 GB RAM ile kutudan çıkacağını ve ColorOS 13 tabanlı Android 13 işletim sistemiyle birlikte geleceğini belirtiyor. Oppo Reno 10 serisi global versiyonuna ait tüm detaylar ortaya çıktı.

Türkiye, Opel’in en büyük ikinci pazarı oldu