Sony Xbox Game Pass trendini bitirmek istiyor

Xbox Game Pass PlayStation Plus

Japon oyun ve teknoloji devi Sony, uzun süredir yapmaya çalıştığı şeyi bir kez daha deniyor: Game Pass hegemonyasını kırmak.

Sony Xbox Game Pass trendini bitirmek istiyor. Yeni nesil oyun konsollarında rekabet kızışıyor. Sony, PlayStation 5 (PS5) ile liderliği elinde tutarken, Microsoft ise Xbox’ı güçlendirebilmek için oyun stüdyolarını satın alarak hamlelerini sürdürüyor. Microsoft’un stratejisi, Activision Blizzard gibi birçok oyun stüdyosunu satın alarak, bu oyunları Game Pass abonelik hizmetiyle kullanıcılara sunmak üzerine kurulu. Bu, Xbox’ı oyuncular için daha cazip bir seçenek haline getiriyor ve Sony’nin PlayStation 5’i daha çekici kılmak adına hamle yapmasına sebep oluyor.

Xbox Game Pass PlayStation Plus

Yeni bir oyun konsolu almayı düşünüyorsanız ve Xbox Series S/X ile PlayStation 5 arasında kararsız kalıyorsanız, size sunacağımız bilgiler karar vermenizde yardımcı olabilir. Geçmişte benzer bilgileri duyuran ve duyumcu olarak bilinen Twitter kullanıcısı @Zuby_Tech, PlayStation Plus paketiyle ilgili iddialı bilgiler paylaştı. Paylaştığı bilgilere göre, Sony, kısa bir süre içinde konsolu ve popüler oyunlardan bazılarını içeren yeni bir paket sunacak.

Xbox Game Pass Family Friends Official Branding Possibly Revealed

Sony Xbox Game Pass trendini bitirmek istiyor

Duyumcu, PlayStation 5 konsolu ve içinde 24 aylık PlayStation Plus Premium olan bir kutunun resimlerini paylaştı. Beyaz bir kontrol cihazının da bulunduğu resimler, PlayStation Plus’ın en üst seviye aboneliğinin, oyun kütüphanesine erişim, PS4 ve PS5 oyunları için bulut oyun akışı ve özel indirimler gibi birçok avantajı kullanıcılara sunduğunu gösteriyor.

Xbox Game Pass bir aile planı alacak

PlayStation 5 paketi ilk bakışta sıradan gibi görünebilir ancak aslında harika bir fırsat. Söz konusu duyumlar doğruysa, alıcılar standart paketin yanı sıra 240 dolar değerinde iki yıllık PS Plus Premium aboneliğini de ücretsiz olarak alacaklar. Bu, kullanıcıların hem konsola hem de geniş bir oyun kütüphanesine hemen erişebilecekleri anlamına geliyor. Bu durum, Xbox’ın Game Pass ile elde ettiği satış artışına benzer bir etki yaratabilir. Sony Xbox Game Pass trendini bitirmek istiyor

TV+ PRO :  TV+ süper platform çağını başlatıyor