OPPO Reno 10 serisi önemli bir sertifikasyon sürecini daha geride bıraktı

Oppo kendi çiplerini geliştirmeye başladı

Çinli teknoloji şirketi OPPO, yakın zamanda yenilenecek olan Reno ailesinin üzerinde çalışmaya devam ediyor.

OPPO Reno 10 serisi önemli bir sertifikasyon sürecini daha geride bıraktı. Çinli teknoloji devi OPPO’nun Reno 10 serisi yakında piyasaya sürülme aşamasında. Bu seri, standart, pro ve pro+ modelleri ile birçok sertifikasyonu, IMDA, TDRA ve BIS gibi, başarıyla tamamladı. Reno 10 Pro+ modeli, sızdırılan bir elde tutma görüntüsü ve Geekbench test sonuçları ile gündeme geldi. En son OPPO Reno 10 5G, FCC sertifikasyon web sitesi tarafından onaylandı.

Oppo Reno 9

OPPO Reno 10 5G, FCC’de CPH2531 model numarası ile kaydedildi. Kayıtta, 5.000mAh’lık bir pille birlikte SUPERVOOC hızlı şarj desteği bulunduğu belirtiliyor. Cihaz, kutudan çıktığı anda ColorOS 13.1 sürümü ile kullanılabilir olacak. Boyutlar bakımından, OPPO Reno 10 5G’nin 162.43 × 74.19 × 7.99mm ölçülerinde ve 185 gram ağırlığında olduğu belirtiliyor. FCC belgeleri, Reno 10 5G modelinin sağ tarafta güç düğmesi ve sol tarafta ses kontrol düğmelerine sahip olduğunu gösteren bir şemayı da içeriyor.

Oppo Reno7 Lite

OPPO Reno 10 serisi önemli bir sertifikasyon sürecini daha geride bıraktı

FCC sertifikasyon listesinde OPPO Reno 10 5G hakkında daha fazla ayrıntı bulunmuyor. Ancak, Reno 10 serisinin birçok listelemesi, bir lansmanın yakın zamanda gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Oppo Reno 9

Sızdırılan tasarım görüntülerine göre, Reno 10 serisinin pili olan bir arka kamera modülü ve ince bir form faktörü tasarımı bekleniyor. Standart modelin 6.7 inç FHD+ OLED bir ekrana ve 32MP selfie kamerasına sahip olması bekleniyor. Cihazın kalbinde Snapdragon 778G işlemcinin bulunduğu bildiriliyor. OPPO Reno 10 serisi hakkında daha fazla ayrıntıyı önümüzdeki haftalarda öğrenmeyi umuyoruz. OPPO Reno 10 serisi önemli bir sertifikasyon sürecini daha geride bıraktı.

Huawei Enjoy 60X özellikleri ile göz dolduruyor